Uw gezondheid, onze zorg!

Helios betekent zon. Het zon-teken staat voor: diepste wezen, ware aard, zelfbewustzijn en geestkracht. De zon geeft warmte en energie, is een bron van licht. De zon straalt, voedt en stimuleert. Helios betekent genezing, heel maken, heel worden.
Wij behandelen uw klachten, ondersteunen uw geestelijk en lichamelijk welzijn, en versterken uw weerstand preventief uit voorzorg.
Elke behandeling begint in principe bij jezelf, het is een ondersteuning van je eigen wil en beslissing met de wens tot verbetering of herstel, jij maakt die beslissing en wij helpen daarbij.

Onze uitgangspunt is dat wij je daarbij serieus willen ondersteunen en daar ook de tijd voor nemen.

Gepersonaliseerde behandelingen

U krijgt een volledige geïndividualiseerde behandeling

Gecertificeerde therapeut

Uw behandeling zal worden uitgevoerd door een uitsluitend erkend therapeut

Ervaren therapeut

Meerdere jaren ervaring op het gebied van energetische en oosterse geneeswijzen

Comfortabele ligging

Voor minder valide toegankelijk, gratis parkeren, behandeling aan huis mogelijk

Praktiserend netwerk

Samenwerking met artsen en complementaire behandelaars

Doelstelling therapieën

Onze therapieën zijn gericht om het welzijn en welbevinden van u te ondersteunen en verbeteren

B.Petrov therapeut

Uw gezondheid, onze zorg!

Met empathie en vertrouwen

Met kalmte en wetenschappelijke nieuwsgierigheid

Gevoelig en nieuwsgierig. Bosko Petrov is de kalmerende invloed van Helios-Medica. Hij is een zachtaardige man die rust en warmte uitstraalt, vanwege zijn evenwichtige karakter, vertrouwen zijn patiënten hem en respecteren hem. Hij is zachtaardig, maar vastbesloten om elke ziekte uit te zoeken en elke gelegenheid te grijpen om zijn patiënten te genezen. Hij gaat diep in op kwesties en heeft een holistische kijk op mensen. Hij is competent, empatisch, zorgzaam en objectief. Zijn speciale inlevingsvermogen en vertrouwen maken hem een ​​inspiratie voor patiënten, collega’s  en vrienden. Het bijzondere aan hem is dat hij de kamer vult met warmte en veiligheid, zonder vooroordelen en op een respectvolle en attente manier. Hij gebruikt zijn enorme ervaring en zijn uitgebreide kennis keer op keer om nieuwe wegen in te slaan. Om verder te gaan waar conventionele geneeskunde was gebleven. Hoop geven, traditionele kennis combineren met moderne therapieën, het meeste uit willen halen en het potentieel van therapieën benutten. Innovatieve kennis ten behoeve van de patiënt.

Vangelica Petrov (therapeute)

Aanraken, bewegen, competent

Trouw aan haar motto: ``alles komt goed``.

Een buitengewoon breed scala aan kwalificaties en vaardigheden bewijst dat ze een leider is in haar vakgebied. Beginnend met kalme concentratie, uiterste gevoeligheid en zorg, en dan de diepte in te gaan met duurzame effecten. Als een gezegende luisteraar, toont ze empathisch interesse in andere mensen, en vindt zo de geschikte sleutel die deuren opent. Volledig rationeel, motiverend en met een krachtige intuïtie en inspiratie. Met ervaring en een sterke achtergrond. Haar eigen geschiedenis zorgde voor de eerste stimulans. Het was de reden en de impuls voor Vangelica om haar eigen succesvolle en speciale weg te gaan op het gebied van natuurgeneeskunde. Nadat zij ziek was geworden en met succes genezen was door natuurgeneeskunde, voelde zij de bevestiging en kwam tot beslissing. Vanwege haar schat aan kennis is Vangelica nu een gewaardeerde specialist in alternatieve geneeskunde.

Halte Boom/Bloemstede, Zonnebaan

Bus verbinding Buslijn 73

Halte: Zonnebaan, Maarssenbroek

Halte: Bloem-Boomstede, Maarssenbroek

Praktijk adres

BOOMSTEDE 638, 3608 BR MAARSSENBROEK