ACUNOVA-EYECARE

BOOMSTEDE 638

3608 BR MAARSSEN 

Neem contact op

info@acunova-eyecare.nl

Tel: 03465-54084

Openingstijden

MAANDAG t/m VRIJDAG
08:00-20:00
ZATERDAG
09:00-14:00

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, hebben wij wat meer informatie over u nodig. Vul onderstaand het contactformulier zo concreet mogelijk in, en wij zullen u zo spoedig mogelijk benaderen.

Contactformulier
Om ervoor te zorgen dat Acunova-Eyecare u ten goede kan komen, moeten we meer over u leren. Door uw medische gegevens te controleren, proberen we inzicht te krijgen in uw huidige toestand, de geschiedenis van uw verlies van gezichtsvermogen en de behandelingen die u al heeft ondergaan.
Abonneer u op de kosteloze nieuwsbrief van Acunova-Eyecare.

Acunova-Eyecare respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Voor meer info: zie Algemene Voorwaarden en Privacy Policy.

Met de auto

Kom je met de auto, volg dan de borden Maarssenbroek. Volg daarna de borden naar de wijk Boomstede. In Boomstede rijdt je rechtdoor met de bocht mee. Op ongeveer 200 m ziet u de praktijk aan de linkerkant.

Met de trein

Je kunt ons ook goed bereiken met de trein, iedere kwartier is er een trein die stopt bij station Maarssen. Om de volledige dienstregeling te bekijken of om te zoeken op een latere tijd of datum: www.trainline.nl/results/utrecht/maarssen

Met het openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer zijn wij goed te bereiken. Vanaf het NS-station is het 15 minuten lopen of 5 minuten fietsen. Kies je voor de bus, neem dan lijn 73. Deze stopt bij halte Zonnebaan, of bij halte Boomstede/Bloemstede.

Vind ons op de kaart, of start gelijk een routebeschrijving!

Acunova-Eyecare praktijkruimte bevind zich op de begane grond met ingang. Hierdoor is het ook voor minder validen toegankelijk. De toegangsdeur bevindt zich aan de voorzijde van de praktijk, direct aan het voetgangers trottoir. Er is voldoende mogelijkheid om uw auto kosteloos te parkeren.

Voor het maken van een afspraak of meer informatie kunt u het snelst telefonisch of via Whatsapp contact met ons opnemen. Uiteraard kunt u ook direct e-mailen of gebruik maken van het contactformulier. Telefoon/Whatsapp: 06 46367928 (Alleen bij spoedgevallen).

Telefonisch bereikbaarheid: maandag t/m vrijdag 08:00 – 09:00 en van 12:00 – 13:00. Zaterdag: 09:00 – 14:00

Buiten de genoemde tijden kunt u altijd een bericht inspreken in de voicemail en worden teruggebeld. Verder kunt u ons altijd bereiken via Whatsapp, e-mail en sms.

Afspraak kosteloos afzeggen

Een afspraak afzeggen kan kosteloos indien u uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak de behandeling afmeldt.

Dit kan telefonisch of per email waarin u de dag en tijd vermeldt waarop u een afspraak heeft. Inspreken in het  antwoordapparaat kan dag en nacht, dus mocht u hier behoefte aan hebben bel desnoods s’nachts de afmelding door. Wij kunnen dan meteen op de gereserveerde tijd een andere cliënt helpen waardoor wij u geen kosten in rekening hoeven te brengen.

Indien u niet in staat bent om de afspraak af te melden of u heeft de afspraak gewoon vergeten dan moeten wij helaas de gereserveerde tijd bij u in rekening brengen. Deze rekening kunt u of kunnen wij niet in rekening brengen bij uw zorgverzekeraar daar deze een niet uitgevoerde behandeling niet vergoedt.

De kosten voor een niet nagekomen afspraak bedragen 30 euro en zullen in rekening worden gebracht. 

Helios-Medica

Praktijkgegevens

  • KVK nummer: 69539413
  • OB-nummer: BTW NL002004631B06
  • AGB praktijkcode: 90063621
  • AGB code  zorgverlenersnummer: 90104304
  • VBAG zorgverlenersnummer: 21708012
  • RBCZ licentienummer: 171265R
  • S.V.N registratienummer: 2018077

Als zorgaanbieder zijn wij aangesloten bij een klacht- en tuchtrecht instanties Quasir en Stichting Zorggeschil.

Lid van: VBAG/RBCZ/Shiatsu Vereniging Nederland

Accreditatie bij: CPION/SNRO/KTNO

Hoewel de uitvoering en behandeltechnieken technieken van Helios-Medica zijn gebaseerd op de Oosterse therapievormen, zijn wij uitstekend op de hoogte van de westerse, moderne medische kennis van het menselijk lichaam. Om toezicht te houden of een zorgverlener voldoet aan de westers medische en psychosociale kennis, is in 2015 een onafhankelijke instantie opgericht, namelijk het CPION. Bij Helios-Medica vinden wij de accreditatie van uiterste belang.

Nieuwe stappen naar toekomstbestendige en betaalbare paramedische zorg
Zorgverzekeraars en beroepsverenigingen werken samen aan toekomstbestendige paramedische zorg. De paramedische beroepsverenigingen hebben in eerste versies van werkagenda’s plannen beschreven voor meer doelmatige en efficiënte zorg en meer transparantie in de kwaliteit van de zorg. De zorgverzekeraars stellen op hun beurt de nieuwe tarieven voor de paramedische zorg vast. Een aantal zorgverzekeraars heeft de tarieven al bekendgemaakt, en anderen doen dat binnenkort. Zorgverzekeraars en beroepsverenigingen geven hiermee uitvoering aan de afspraak de komende jaren stappen te zetten naar een betere balans tussen toegankelijkheid, kosten en betaalbaarheid van paramedische zorg.

Op basis van een eerder uitgevoerd kostenonderzoek zijn de beroepsverenigingen en zorgverzekeraars met elkaar in gesprek gegaan over de toekomstbestendigheid van de paramedische zorg. Zij spraken daarbij af dat tarief en betaalbaarheid twee kanten zijn van dezelfde medaille. Beide partijen hebben hierin dus hun eigen aandeel en beseffen dat het gaat om een traject van enkele jaren om dit uit te voeren. Wout Adema, directeur Zorg van Zorgverzekeraars Nederland: ‘Ik ben blij dat we samen optrekken voor een nog betere paramedische zorg in Nederland. In de komende tijd worden de plannen van de beroepsverenigingen verder uitgewerkt. Zorgverzekeraars zijn verantwoordelijk voor het betalen van passende, kostendekkende tarieven. Wij zijn blij dat de verschillende beroepsgroepen de handschoen oppakken om door aanpassing van de praktijkvoering te zorgen voor een beheerste kostenontwikkeling. Zo houden we de paramedische zorg betaalbaar en toegankelijk, in het belang alle verzekerden.’

De juiste zorg op de juiste plek
Het kostenonderzoek heeft laat zien dat de gemiddelde normatieve kostprijs in veel gevallen hoger is dan de tarieven. Wanneer de tarieven worden verhoogd, zonder dat andere maatregelen worden genomen, heeft dat een opwaarts effect op de premies van de basisverzekering en vooral van de aanvullende verzekeringen. Een stijging van het tarief moet daarom, in lijn met de eerder gemaakte bestuurlijke afspraken, samengaan met inspanningen van de beroepsverenigingen om de zorg betaalbaar te houden voor verzekerden en daarbij oog te hebben voor alle aspecten die van invloed zijn op de kostprijs. Zorgverzekeraars nemen de uitkomsten van het kostenonderzoek ter harte. De beroepsgroepen op hun beurt zullen zich maximaal inspannen voor een kwalitatief goede, doelmatige en efficiënte zorgverlening om zodoende de zorg betaalbaar te houden. Dit om samen te werken aan de juiste zorg op de juiste plek.
www.zn.nl/actueel/nieuws/nieuwsbericht?newsitemid=5406457856
... Zie meerZie minder

Bekijk op facebook

4 months ago

Helios-Medica AcuNova EyeCare

Helios-Medica AcuNova EyeCare ... Zie meerZie minder

Bekijk op facebook

4 months ago

Helios-Medica AcuNova EyeCare

Helios-Medica AcuNova EyeCare's cover photo ... Zie meerZie minder

Bekijk op facebook

Beste cliënt,
Hoe gaat het met u en uw naasten? De afgelopen periode is onzeker, spannend en stil geweest voor iedereen. Gelukkig mag ik u weer ontvangen. Wij zijn ontzettend blij dat de praktijk weer open kan vanaf 12 mei 2020, maar omdat het Coronavirus nog steeds actief is zijn er vanuit de beroepsorganisatie bepaalde spelregels opgesteld voor uw en mijn veiligheid. U wordt geacht deze te lezen en te respecteren.

Samen moeten we ervoor zorgen dat de ontmoetingen veilig zijn zowel voor u als voor ons. Is het antwoord op een van de onderstaande vragen JA op de dag van het consult, dan moeten we het helaas uitstellen.
1. Heeft u de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 C)?
2. Heeft u op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?
3. Heeft u het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 14 dagen vastgesteld?
4. Heeft u een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heeft u korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?
5. Bent u in thuisisolatie omdat u direct contact heeft gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?
Bij uw bezoek vragen wij u rekening te houden met het volgende:
• Komt u alstublieft niet als u één van bovenstaande vragen met JA beantwoord!
• Kom op tijd op de afspraak zodat de doorstroom soepel verloopt. Niet te vroeg en zeker niet te laat!
• Kom alleen naar het consult. Tenzij er een kind begeleid moet worden mag er een ouder in de wachtkamer wachten. (In de behandelkamer wordt alleen de cliënt toegelaten).
• Houd zoveel mogelijk afstand.
• Bij binnenkomst verzoeken wij u eerst uw handen te wassen / desinfecteren
• Raak zo min mogelijk oppervlakten aan.
• Gelieve het toiletbezoek van de praktijk zoveel mogelijk beperken alleen indien noodzakelijk.
• Tussen de afspraken door worden beide ruimten goed gereinigd en geventileerd.
• Helaas mogen wij u geen gebruik laten maken van handdoeken zoals u wellicht gewend bent. Wilt u deze zelf meenemen? 2 a 3 stuks zijn voldoende.
• Het serveren van koffie/thee en water is tijdelijk niet mogelijk. U kunt zelf een flesje water meenemen.

Wij hopen u snel te zien in de praktijk!

Gelieve wanneer u een afspraak wilt afzeggen graag telefonisch tenminste 48 uur van te voren. Niet nagekomen afspraken kunnen worden in rekening gebracht.

Met vriendelijke groet,
B.Petrov Therapeut
Helios -Medica

In de behandelkamer houden we ons aan de Richtlijn Infectiepreventie Covid-19 vastgesteld door RIVM en VWS voor alternatieve gezondheidszorg beroepen en hebben we aanvullende hygiënemaatregelen genomen.
Disclaimer:

Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat u besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak gaat u
akkoord met dit risico.
... Zie meerZie minder

Bekijk op facebook

10 months ago

Helios-Medica AcuNova EyeCare

Helios-Medica AcuNova EyeCare ... Zie meerZie minder

Bekijk op facebook
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.