Behandelen vanuit passie!

Behandelingen

Bent u op zoek naar ontspanning of naar een behandeling van uw klachten?
Ervaring leert dat er steeds meer behoefte is aan behandelmethodes die verder gaan dan alleen symptoombestrijding. Dit is drijvende kracht achter Helios-Medica een praktijk waar de klacht als een geheel wordt gezien binnen het functioneren van het menselijke lichaam.

Diagnose

Helios-Medica staat voor het nieuwe begin. Het fundament hiervoor is een andere en gedetailleerde diagnose. De diagnose vanuit alternatieve kijk is de handeling van Bosko en Vangelica Petrov. Feitelijk en altijd individueel. Ons doel is om de oorzaak van de medische aandoening er uit te filteren en tastbare nieuwe therapeutische benaderingen te definiëren. De patiënt is de sleutel en altijd de focus van Helios-Medica.

Behandelingen

Wij combineren synergieën en gebruiken de volledige bandbreedte van natuurgeneeskundige disciplines. Elke behandeling is afgestemd op de respectieve toestand van de patiënt. Traditionele en moderne methoden worden doelbewust toegepast tijdens dit proces, zodat elke patiënt zijn of haar maximale potentieel voor optimaal herstel kan benutten.

Causale analyse

In het kader van causale analyse worden mensen bij Helios-Medica altijd als een geheel beschouwd. Naast de genetica biedt een uitgebreid onderzoek van de individuele situatie en fysieke constitutie informatie over specifieke oorzaken van ziekten. Op deze manier worden relaties en coherentie transparant. Wij zijn experts op het gebied van causale analyse. Als ervaren specialisten benaderen wij elk persoon objectief, nemen de tijd en reageren flexibel en competent op ontwikkelingen. De eenheid van lichaam, geest en ziel staat centraal in het Helios-Medica concept.

Snel, duidelijk & begrijpelijk

Wie kent dit gevoel niet? U krijgt een diepgaand medisch rapport, maar weet niet echt wat het betekent. Het bevat Latijnse termen die je als leek niet kunt vertalen of invullen met inhoud. Het is belangrijk voor Helios-Medica dat mensen hun diagnose en de ontwikkeling van hun ziekte kunnen begrijpen, evenals de daaruit voortvloeiende gevolgen. Dit begint met een gedetailleerde uitleg van de concepten van ziekte en zou moeten resulteren in competent advies en hulp.

Een gerespecteerde praktijk met een traditie

Helios-Medica, en Acunova-Eyecare staan voor moderne alternatieve geneeskunde en voor innovatieve en praktische benaderingen. Patiënten staan ​​altijd centraal. Individuele therapeutische strategieën en holistische behandelingen staan ​​hier centraal. Met een unieke claim op het vinden van een balans tussen lichaam en geest, evenals het tot stand brengen en activeren van zelfgenezing, worden de diensten van het natuurlijke genezingscentrum Helios-Medica beschouwd als een waardevolle aanvulling op traditionele geneeskunde die een langdurige gezondheid bevorderen door een preventieve en natuurlijk een natuurlijke benadering. Bewustzijn, ontwikkeling en leven.

Complementaire geneeskunde als aanvulling op conventionele geneeskunde

Af van standaardbehandeling en op weg naar complementaire geneeskunde: Helios-Medica komt in actie waarbij onze patiënten een zinvolle aanvulling op conventionele geneeskunde nodig hebben. Wij bieden bewust geen vervanging voor conventionele therapieën of ‘health to go’ in het proces. Eerder, nemen wij een goed doordacht, holistische benadering die gebruik maakt van contact met onze patiënten als onze belangrijkste principes. De realiteit van het leven in het digitale tijdperk is dat mensen iedere dag op veel fronten tegelijkertijd vechten: Onjuiste voeding, stress, constante beschikbaarheid op het werk en de bijbehorende rusteloosheid laten weinig tijd over voor vrede en stabiliteit in het dagelijks leven. We voeden en leven volgens deze twee parameters bij Helios-Medica om ons specifiek te richten op de gebieden waar standaardtherapieën niet langer werken. Dit heeft succes, want: wie ons bij Helios-Medica in Maarssen komt, zal zich als gast geaccepteerd en in goede handen voelen – en zich als patiënt begrepen en holistisch verzorgd voelen.

Professioneel bedreven en toegewijd menselijk

De personen die naar Helios-Medica komen, zijn niet onze klanten, maar onze gasten. We leven en houden van ons werk en van wat we doen, dat zich richt op de persoon en zijn / haar behoeften. Als ervaren natuurgeneeskundigen staan ​​wij voor moderne alternatieve geneeskunde en innovatieve methoden die worden geleid door de nieuwste wetenschappelijke bevindingen.

Uw gezondheid, onze zorg!

AANDACHT- BEWUSTZIJN- ZINGEVING zijn onze 3 sleutels tot geluk.

Helios betekent zon. Het zon-teken staat voor: diepste wezen, ware aard, zelfbewustzijn en geestkracht. De zon geeft warmte en energie, is een bron van licht. De zon straalt, voedt en stimuleert. Helios betekent genezing, heel maken, heel worden.
Wij behandelen uw klachten, ondersteunen uw geestelijk en lichamelijk welzijn, en versterken uw weerstand preventief uit voorzorg.
Elke behandeling begint in principe bij jezelf, het is een ondersteuning van je eigen wil en beslissing met de wens tot verbetering of herstel, jij maakt die beslissing en wij helpen daarbij. De therapeut begint met luisteren naar uw klachten en stelt ook vragen over u leefpatroon, slaapritme, eetgewoonten, stoelgang en eventueel menstruatie. Onze uitgangspunt is dat wij je daarbij serieus willen ondersteunen en daar ook de tijd voor nemen

Openingstijden:

MAANDAG t/m VRIJDAG
09:00-20:00
Zaterdag
10:00-14:00

Telefonisch consult:

MAANDAG t/m VRIJDAG
08:00-10:00 en 12:00-13:00
Zaterdag
08:00-10:00 en 14:00-16:00

Acupunctuur: een overzicht van wetenschappelijk bewijs

De WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) heeft onder meer aangegeven:

  • Verslavingen aan tabak, alcohol, eten, etc.
  • Pijn in gewrichten, nek, ruggengraat, voeten, armen, handen, etc.
  • Nervositeit, gemoedsveranderingen, slaapstoornissen, verdriet, etc.
  • Moeilijkheden om zwangerschap te bereiken, zowel natuurlijk als geassisteerd, etc.
  • Pijn, menstruele klachten, etc.
  • Onverdraagzaamheid, intoleranties en allergieën.

WIJ BIEDEN EEN ENORME WAAIER AAN ACUPUNCTUUR MOGELIJKHEDEN, DAARNAAST BESCHIKKEN WIJ OOK OVER SPECIALISATIES.

Reguleren van de Vitale Energie

Wij gebruiken de kennis van de SiVAS methode, waarin kennis uit de Westerse en Oosterse (Chinese en Indiase) opvattingen over gezondheid en je in balans voelen bij elkaar zijn gebracht. Kenmerk van deze methode is het meten van de polsslag en het gebruik van natuurlijke gezondheidsproducten uit het Sano-Concept. Producten die de lichaamseigen geneeskracht stimuleren. SiVAS is een algehele (holistische), vriendelijke en doeltreffende benadering om beter in balans te komen.
Energetische therapie, Homeopathie, Systemische enzymtherapie, Vitaminen- & mineralensuppletie
Acupunctuur is een onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunst. Een gezond lichaam kent een goede energetische balans. In geval van ziekte of kwetsuur wordt dit natuurlijk evenwicht verstoord. Via de energie die door de meridianen (energiebanen in het lichaam) loopt, kunnen wij dit evenwicht opnieuw herstellen door middel van technieken zoals acupunctuur, elektro-acupunctuur, laser-acupunctuur, Japanse subtiele acupunctuur technieken (Tonishin, Shonishin,Teishin) Voordelen van Japanse behandeltechnieken: Pijnloos geschikt voor kinderen van 0 tot 16 jaar. Kortdurende behandeling kan eventueel thuis worden voortgezet. Auriculo oor-acupunctuur, magneten, moxa, cupping, guasha en fytotherapie (kruiden therapie) evenals behandelingen op Energetisch niveau.

Uw gezondheid, onze zorg!

Helios betekent zon. Het zon-teken staat voor: diepste wezen, ware aard, zelfbewustzijn en geestkracht. De zon geeft warmte en energie, is een bron van licht. De zon straalt, voedt en stimuleert. Helios betekent genezing, heel maken, heel worden.
Wij behandelen uw klachten, ondersteunen uw geestelijk en lichamelijk welzijn, en versterken uw weerstand preventief uit voorzorg.
Elke behandeling begint in principe bij jezelf, het is een ondersteuning van je eigen wil en beslissing met de wens tot verbetering of herstel, jij maakt die beslissing en wij helpen daarbij.
Onze uitgangspunt is dat wij je daarbij serieus willen ondersteunen en daar ook de tijd voor nemen.